BadmanschapWie zijn wij?

Met 30 jaar ervaring in de keuken- en sanitair branche hebben wij een schat aan kennis opgebouwd. Gedurende al die jaren hebben we de handel zien veranderen, van materialen tot nieuwe trends en innovaties waar monteurs mee te maken krijgen. Onze ervaring is niet alleen gebaseerd op theoretische kennis; als voormalige winkelmedewerkers weten we uit eerste hand hoe belangrijk een nauwkeurige montage is en wat klanten nodig hebben. Door onze ervaring en inzichten te bundelen, hebben we ons bedrijf gevormd om aan deze behoeften te voldoen.

www.badmanschap.nl

Wat doen wij?

Wij hebben elkaar benaderd met het idee om zowel winkels als particuliere klanten te ontzorgen en te helpen met het verwezenlijken van hun droombadkamer en/of keuken.

In de meeste gevallen hebben klanten al hun benodigdheden al gekocht (keuken en/of badkamer). Mocht dit niet zo zijn, kunt u ook contact met ons opnemen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van klanten kunnen wij u helpen bij het vinden van een betrouwbare partner voor uw keuken en/of badkamer bij u in de buurt.

Maar in de meeste gevallen worden keukens en badkamers verkocht zonder montage.  Dit is precies waar wij ons op richten: wij regelen de montage volledig voor u.

Van A tot Z

Wij nemen alles uit handen, van het slopen van uw badkamer tot en met de afbouw.

Dat betekent onder andere loodgieterswerk, elektrawerk, stucwerk, tegelwerk, timmerwerk en het monteren van alle onderdelen. Kortom: wij verzorgen een complete badkamer. Bovendien hebben wij ook keukenmonteurs beschikbaar en kunnen wij ‘meerwerk’ aan het leidingwerk voor u regelen.

Hier zijn onze beloftes:

  • Afspraak =  (geen verassingen achteraf).
  • Montage volledig volgens regelgeving en benodigde keurmerken Nederland.
  • Van A tot Z ontzorgd.
  • Badmanschap geeft 2 jaar garantie op montage en gebruikte materialen.
  • 100% klanttevredenheidgarantie en oplevering.
  • Monteurs met veel ervaring.
  • Altijd bereikbaar.

Over ons

Bij ons werken we samen met de allerbeste ZZP-monteurs verspreid over heel Nederland. Dit netwerk omvat kleine, middelgrote en grote bouwbedrijven die door ons zorgvuldig zijn gescreend. Dit doen we om ervoor te zorgen dat we uw droombadkamer en/of keuken realiseren, waar u nog jarenlang plezier van zult hebben!

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Brasmestraat 45
1432PJ Aalsmeer

Contact

085 4016229
info@badmanschap.nl